Introduksjon

TENT-EXPO er den verdenskjente, årlige messen for den internasjonale arrangements- og midlertidige konstruksjoner-sektoren. På telt messen demonstreres de mange ulike konstruksjonssystemene med fritt spenn som HTS tentiQ tilbyr, sammen med firmaets seneste produktinnovasjoner, best i test telt og telt tilbehør. Arrangementet omfatter også produktdemonstrasjoner og informative omvisninger på HTS tentiQ produksjonsanlegget.

I tillegg til HTS tentiQ deltar andre ledende utstyrsleverandører i arrangementsbransjen som reiser verden rundt for å vise frem sine produkter og tjenester. Blant annet leverandører av møbler, arrangements-/lagerprogramvare, innvendig kledning og HVAC.

Inngang til messen er gratis og omfatter mat og drikke som serveres under arrangementet. HTS tentiQ tilbyr dessuten kostnadsfri hotellinnkvartering og transport mellom flyplassen og messen for deltakere som kommer fra utlandet.

Arrangementet har vokst og tiltrekker seg nå mer enn 2000 deltakere fordelt på de fire dagene messen varer. Telt messen avholdes i november på det spesialbygde Wächtersbach messeområdet i Tyskland.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen i 2020.

Heribert Decher, CEO

GalleriTENT-EXPO Address

HTS tentiQ TENT-EXPO
Messe Wächtersbach
Main-Kinzig- Strasse
D-63607, Wächtersbach
Germany

Contact Details

HTS tentiQ
Kefenrod, D-63699
Germany
Tel: +49 (0) 60 49 95 100
Fax: +49 (0) 60 49 95 1020
Email: tentexpo@hts-tentiq.com