HTS tentiQ-produktene utformes, utvikles og produseres ved vårt ISO 9001:2015-sertifiserte anlegg i Kefenrod i Tyskland.

Innovasjon og teknologi er firmaets hovedfilosofi mens vesentlige investeringer i produksjonsprosessen har vært avgjørende for at vi har lykkes. Denne kontinuerlige investeringen sørger for at firmaet oppnår jevnt høy kvalitet, effektivitet og produktivitet.

Sterke sider ved design og produksjon

Vår kvalitetsfokus står skrevet i produktene vi utarbeider og produserer. Alle HTS tentiQ-produkter går gjennom en omfattende strukturell designanalyse som sikrer at produktene yter maks gjennom hele levetiden.

  • Firmaet drives fra et 64 000 m² stort, topp moderne produksjonsanlegg som er spesielt utformet og bygget for masseproduksjon av ulike typer midlertidige konstruksjoner med tilbehør.
  • Anlegget har kapasitet og mulighet til 24-timers drift og produksjon av opptil 30 000 m² ferdigstilte plasthaller og industritelt per uke. Dette gjør at firmaet kan etterkomme høy produktetterspørsel og faste leveringstider året rundt.
  • Omfattende avdeling for teknisk design og strukturell analyse fullt utstyrt med siste nytt innen programvare, inkludert bransjeledende programmer som AutoCAD og Strucad. Omfattende investering i ny teknologi gjør at firmaet kan utforme nye produkter og etterkomme ønsker om skreddersydde produkter. Til prosjektene brukes verdifulle løsninger av høyeste kvalitet som oppfyller de nøyaktige kravene.
  • Det effektiviserte anlegget omfatter seks spesialbygde produksjonshaller, som alle er utstyrt med takmonterte kransystemer som sørger for at produktet føres jevnt gjennom hele produksjonsprosessen fra råmateriale til ferdig produkt.
  • Alle primære rammekomponenter (stolper, bjelker, taklektere og gavler) produseres på én av fem høyhastighets CNC-robotmaskiner (Computer Numerically Controlled) med fem akser. Disse avanserte produksjonsmetodene gir uovertruffen presisjon og det perfekte sluttprodukt: beste telt.
  • Alle rammekomponenter gjennomgår strenge kvalitetskontroller og sluttkontroller. Etter sluttkontrollen blir produktene pakket, buntet sammen og gjort klar til avhenting.
  • Fabrikkprosessen følges opp med et pålitelig infrastruktursystem som gjør at vi kan produsere de beste telt med fritt spenn og tilbehør, på en effektiv måte.

Kontakt oss

Produksjonsvideoer