Hvorfor Oss?

HTS tentiQ er et globalt anerkjent varemerke du kan stole på, og som tilbyr utvalg, kvalitet, global rekkevidde og innovasjon til kunder over hele verden. Selskapet kombinerer på en unik måte kundefokuset til en familiedrevet bedrift med banebrytende, nyskapende design og avanserte produksjonsprosesser.Utvalg

Et stort og mangfoldig utvalg av telt, plasthaller, industrihaller, og vintertelt, produsert i vårt toppmoderne produksjonsanlegg i Tyskland. Anlegget er i stand til å produsere opptil 60 000 m² med nye strukturer per uke, noe som gir korte ledetider uavhengig av ordrens størrelse.Global rekkevidde

Internt, teknisk salgspersonell strategisk plassert over hele verden, tilbyr lokal kunnskap og støtte. Vi kan tilby rask tilgang, levering og installering stort sett hvor som helst. Les mer.Innovasjon

Kontinuerlig innovasjon med ny teknologi, nye materialer og prosesser sikrer det aller beste innen design og utvalg. Designet spenner fra grunnleggende, små pagodetelt til de mest fantastiske, unike og fullt ut tilpassede halv-permanente strukturer og industrihaller. Et engasjert, teknisk team med CAD-/CAM-designere og strukturingeniører er tilgjengelige for skreddersydde prosjekter.Tysk kvalitet

Alle produkter er designet og produsert av HTS tentiQ i Tyskland. Komponentene er CNC-maskinert og ferdigstilles for hånd, og alle produserte strukturer er fullt ut sertifisert i overensstemmelse med europeiske og internasjonale standarder. Se på video

Se på video


Om HTS tentiQ


HTS tentiQ ble lansert i 2001 av Heinz Röder, en industriell innovatør som kunne investere nesten et halvt århundres erfaring og kunnskap i bedriftens etablering og vekst.

I dag anses HTS tentiQ som en ledende kraft innen sektoren for midlertidige strukturer, og leverer ett av de største og mest varierte utvalgene av midlertidige og halv-permanente arrangementstelt og plasthaller til private og offentlige sektorer over hele verden.

Bedriften har i dag en høyt kvalifisert og utdannet arbeidsstyrke på over 170 personer på Kefenrod-området, hvorav de fleste har vært ansatt hos HTS tentiQ siden selskapets tidlige dager. Dette inkluderer et sterkt team på mer enn 50 eksperter på globalt salg, som er strategisk plassert for å dekke alle verdens regioner og tilby lokal støtte, distribusjon, levering, og om nødvendig også installering.


Tilpassede løsninger

Konstruert etter dine behov

Utsikt


Historikk

Grunnlegger og administrerende direktør – Heinz Roder. Familienavnet Röder har vært knyttet til teltbransjen i over 50 år, helt siden Heinrich Röders pionerarbeid i 1959 med utleie av telt med trerammer til dagens høykapasitetsproduksjon og globale distribusjon av moderne, modulbaserte telt og plasthaller.


1959

Röder-familiens teltvirksomhet starter med utleie av kanvastelt med treramme til bruk i firmaets utleiebeholdning.

1961

Familiebedriften Röder utvider virksomheten til salg av telt til andre teltutleiefirmaer.

1965

Firmaets tidlige produktutvalg utvikles ved innføringen av stål, som blir brukt som hovedmateriale for rammekomponentene i stedet for det tidligere materialet, som var tre.

1975

Utvikling av ekstrudert aluminium, som er vesentlig lettere enn stål. Dette viser seg å være et mer brukervennlig materiale til konstruksjon av modulbaserte teltsystemer. Bruken av ekstrudert aluminium betød dessuten at man fikk integrerte kanaler, som muliggjorde viktige designforbedringer og gjorde at man kunne bruke "keder"-kanaler til festing av tak- og veggduker, noe som gjorde den nye utformingen enda mer modulvennlig.

1978

Den nye aluminiumsrammen med kedersporsystem og et stadig voksende utvalg telttyper ble raskt en suksess for familiebedriften Röder. For å dra fordel av den stadig økende etterspørselen etter produktene åpner Röder-familien en ny fabrikk spesielt beregnet på masseproduksjon av de forskjellige teltsystemene. Fabrikken ligger i Röder-familiens hjemby Wolferborn i Büdingen.

1984

Kontinuerlig produktutvikling gjør Röder-familien ledende på markedet. Et av høydepunktene i utviklingsprogrammet var utviklingen, produksjonen og lanseringen av verdens første demonterbare toetasjes, modulbaserte telt med flere nivåer som i dag er i utstrakt bruk verden over.

1992

Heinz og Edwin Röder noterer familiebedriften, RÖDER AG, på den tyske børsen.

1993

Aksjemajoriteten i bedriften RÖDER AG overtas av Klöckner & Co AG. Röder-familien frasier seg på dette tidspunktet eierskapet i bedriften.

1994

Heinz Röder overfører resten av bedriften til Klöckner & Co AG og forlater RÖDER AG.

2001

Etter å ha satset på andre forretninger i sju år lanserer Heinz Röder sin nye spesialistbedrift til produksjon av midlertidige konstruksjoner, RÖDER HTS High Tech Structures KG, også denne med base i Wolferborn-området i Tyskland.

2002

RÖDER HTS KG åpner sitt første salgskontor i Storbritannia og Frankrike.

2003

RÖDER HTS KG åpner et salgskontor for Midtøsten-regionen.

2004

RÖDER HTS KG overtar konkurrenten HÖCKER STRUCTURES fra Bad Salzuflen i Tyskland. Den strategiske overtakelsen av HÖCKER STRUCTURES åpnet nye markeder og la til nye produktserier i RÖDER HTS KGs produktportefølje.

2005

RÖDER HTS KG og HÖCKER GmbH slås formelt sammen til én handelsenhet, som får navnet RÖDER HTS HÖCKER GmbH. Samme år slås produksjonsanleggene RÖDER HTS og HÖCKER STRUCTURES sammen og kombineres i et nytt, topp moderne hovedkontor og produksjonsanlegg på 42 000 m² i Kefenrod i Tyskland.

2006

RÖDER HTS HÖCKER GmbH åpner dattersalgskontorer i Singapore.

2007

RÖDER HTS HÖCKER GmbH åpner strategiske salgskontorer i Russland og India.

2008

RÖDER HTS HÖCKER GmbH introduserer et nytt utvalg teltsystemer som er kompatible med telt fra andre produsenter.

2009

er-familien feirer 50 års tilknytning til teltbransjen på fagmessen RÖDER HTS HÖCKER GmbH TENT-EXPO i 2009. Samme år lanseres den patenterte karbon/legeringshybridrammen.

2010

Det patenterte karbon/legeringshybridrammesystemet lanseres offisielt. Et lettvektssystem og verdens første modulbaserte teltteknologi med fritt spenn.

2011

Familiebedriften RÖDER HTS HÖCKER GmbH er representert i 32 land verden over. Firmaet annonserer overtakelsen av 22 000 m² land tilstøtende det eksisterende 42 000 m² store produksjonsanlegget – det nye anlegget vil gi tilstrekkelig areal for fremtidige utvidelser. Første fase, som gjelder konstruksjon av et 2 600 m² topp moderne produksjonsanlegg for PVC-duker, skal være fullført i oktober 2011.

2012

RÖDER HTS HÖCKER GmbH oppretter en dedikert, militær og humanitær avdeling, som tilbyr et nytt og spesialisert utvalg av lette, allsidige nødkonstruksjoner som er designet for å møte de varierende kravene i denne spesielle sektoren.

2015

Et tilknyttet selskap, HTS Industriebau, etableres og spesialiserer seg innen design og produksjon av raskt monterbare strukturer med stålramme.

2017

RÖDER HTS HÖCKER GmbH nylanserer den militære avdelingen som HTS Rapid Deployment Shelters (Nødkonstruksjoner) med en ny, egen nettside.Design og Produksjon

Les mer om vår omfattende design- og produksjonskapasitet og om anlegget vårt.

Les mer